Vapari Kaikki hieno melkein kerralla

Ei on vanha musta

Suomen suosituimpia sarjoja ei oikeasti katso juuri kukaan. Niissä ei ole aidosti mielenkiintoisia henkilöitä, vetäviä juonenkäänteitä ja lisäksi ne ovat muutenkin ihan hirveää roskaa. Viestin erottelukykyisestä ajattelustani kertomalla että ne ovat roskaa, joskin koukuttavaa roskaa jollain halvalla vippaskonstilla jonka vuoksi niitä jää seuraamaan jos tulee vahingossa katsoneeksi. Ei sillä että olisin innostunut niistä, ei vaan sattunut olemaan sillä hetkellä parempaa tekemistä.

Ei on maailman paras sana muutenkin. Ei ole merkitystä, ei väliä, eipä nyt innostuta. Ei ei ei. Ei minullakaan tässä mitään ei tärkeää asiaa ollut, ei. Eikä olisi vähääkään jos ei tulisi niitä ei ohjelmia joita ei seuraa ei useamman kaupungin verran ei porukkaa, joka haluaisi parempaa ei viihdettä ja sellaista ei pinnallista.

Suomalainen ei-kulttuuri on raskas kantaa. Tekemieni havaintojen perusteella internetissä ei kukaan seuraa ei Seiskaa eikä ei Viidakon Tähtösiä ainakaan, mutta kaikki tietävät ei seuraamatta että ne ovat huonoja ohjelmia, ei ole asiaa ei sisältöä, mitään ei niistä opi eikä viisastu. Viihde ei ole ei suomalaisille leikin asia ja mitä hauskaa pitäisi viihteessä olla? Ei kansa haluaa sivistystä ja syvällisyyttä, ei pinnallista ja tekotaiteellisesti dramatisoitua ei aitoa suttua.

Suomalainen tv-viihde sai ei-kulttuurinsa joskus 90-luvun aikana kun alkoi tulla useampia ei kanavia jotka lähettivät ei ohjelmia joista ei ollut aiempaa kokemusta. Lopulta 2000-luvulla ei ohjelmien määrä kipusi yli sietorajan. Sittemmin on netissä oltu muodikkaasti ei aina kun jokin uusi sarja alkaa, ainakin jos mukana on ei julkkiksia ja ei kyseessä on ei tositeevee.

Ei se Vain elämää ole hyvä sarja ei, ei ole hyvä sarja Tavallista elämää jossa ei julkkikset kertovat ei arjestaan kiinnostuneelle ei yleisölle joka ei halua katsoa, mutta kun salakavalasti ei koukuttuu sarjaan. Ei ole reilua ei peliä se, ei ole ei. Puhumattakaan taas kohta alkavasta ei Big ei Brotherista jota ei seuraa kuin yli puoli miljoonaa ei ihmistä.

Missä sivistys?

Missä syvyys?

Missä älyllinen haaste?

Ei näitä kyselee ei oman elämänsä ei kriitikko hädissään. Kunnes katsoo ei ohjelmia ei tauluteeveestään ja ei viihdy ei yhtään.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Seppo Hildén

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa