Vapari Kaikki hieno melkein kerralla

Pienpuolueen listalle yllättävä julkkisehdokas

Pienillä puolueilla on paitsi vaikeuksia saada näkyvyyttä, myös houkutella kiinnostavia nimiä listoilleen. Monikin julkisuuden henkilö ja etenkin sellaiseksi haluava kokee nimensä tuoman nosteen menevän hukkaan pienpuolueen ehdokkaana, joskin voi olla että vakiintuneista eduskuntapuolueista ei paikka aukea. Mitä tiukemmat vaalit on tulossa, sitä tarkemmin eri julkkikset miettivät profiiliaan puolueen äänestäjien silmissä: Jos meni Sinnemäki, Alatalo, Salovaara, Matikainen-Kallstrom, Vatanen, Tabermann, niin ehkä sitä minäkin pärjäisin...

Kevään ensimmäisenä yllätysrepäisynä tulikin uutinen että Seitsemän päivää -lehden lukijoille tuttu Teppo Säkkinen pyrkii kansanedustajaksi Muutos 2011-puolueen riveistä Uudenmaan vaalipiirissä.

Kuten useimmat muistavatkin Teppo Säkkinen meni naimisiin Suvi Pitkäsen kanssa, joka on esiintynyt Viron Playboy-lehden kansikuvassa sekä Viidakon Tähtösissä, päätyen sittemmin kestotähdeksi Hymyyn ja Seitsemän Päivää -lehden palstoille. Sittemmin Suvi ja Teppo ovat eroamassa ja Tepon ilmoitus siirtyä politiikkaan tuli julkisuuteen yllätyksenä.

Aiemmin pienpuolueilla on ollut julkkisehdokkaita: Muutos 2011-puolueen riveissä ovat olleet ainakin edesmennyt strippari Geronima sekä liikemies Peter Fryckman. Piraattipuolue sai viime eduskuntavaaleissa ehdokkaaksi Henna Kalinaisen kanssa BB-talon kulisseissa avioituneen Antti Kurhisen. Pari ei tiettävästi enää ole yhdessä. 

Politiikka vaatii uhrauksia ja niitä pienpuolueiden listalle lähtevä julkkis ei koskaan pelkää. Toivottavasti julkkisehdokkaita nähtäisiin enemmänkin!

PS. Tänään taas Kingi! Katsotaan josko on parantunut viime kerrasta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

No ei ollutkaan.

Silti ihan hyvä uutinen että edes alkoholilaki näkyy puhuttavan ihmisiä.

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

Ilman muuta yllättävä julkkisehdokas, en ole ikinä kuullutkaan;)

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Se johtuu siitä ettet varmaan lue mitään seuraavista:

1) Seiska
2) Hymy
3) Seiskan Viihdeuutiset netissä
4) Hymyn nettisivut
5) Kummankaan FB-sivut
6) Metropoli-lehden FB-sivut

Noissa ainakin on Tepon elämäntapahtumia käyty läpi. Suosittelen muutenkin, linnut ja luonto ovat tylsiä, ennakoitavia sekä on mahdollista ymmärtää mikä johtuu mistäkin. Sen sijaan kun ryhdyt seuraamaan suomalaisia tositv- ja muu realitysarjojen kevyesti nostamien ns. b-sarjan julkkiksten elämää niin sielläpä ei pädekään samat lait kuin muualla! Suurin ikkuna tuohon rinnakkaistodellisuuteen on tietenkin Seiska-lehti, mutta on noilla muillakin ihan kiitettävää yritystä.

Käyttäjän Poika kuva
poika heinänen

"linnut ja luonto ovat tylsiä, ennakoitavia sekä on mahdollista ymmärtää mikä johtuu mistäkin. Sen sijaan kun ryhdyt seuraamaan suomalaisia tositv- ja muu realitysarjojen kevyesti nostamien ns. b-sarjan julkkiksten elämää niin sielläpä ei pädekään samat lait kuin muualla!"

Erittäin väärin, väärin ja väärin.

Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Google paljasti myös että Helsingin vaalipiirissä on ehdola nykyinen keskustanuorten puheenjohtaja, kukapas muu kuin Teppo Säkkinen, hänkin nimeltään. Hupaisia sekaannuksia siis luvassa? :D

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Useimmat muistavat : D

Tämä on vissiin kokoomuslaista standuppia?

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa