Vapari Kaikki hieno melkein kerralla

Viidakon Tähtösen dieetillä kesäkuntoon!

 • Katri on urheilullinen nuori nainen taas! (kuva: Katrin blogi)
  Katri on urheilullinen nuori nainen taas! (kuva: Katrin blogi)
 • Näissä kuvissa Katri on punkeimmillaan (kuva: Katrin blogi)
  Näissä kuvissa Katri on punkeimmillaan (kuva: Katrin blogi)
 • Treeni on jo alkanut purra kuten nähdä voi (kuva: Katrin blogi)
  Treeni on jo alkanut purra kuten nähdä voi (kuva: Katrin blogi)
 • Katri tuli viimeistään tutuksi viidakon tähtöset-ohjelmassa (kuva: www.como.fi)
  Katri tuli viimeistään tutuksi viidakon tähtöset-ohjelmassa (kuva: www.como.fi)

Kansakunta elää kaunottaristaan ja Katri Sorsa on monen miehen päiväunien ikuinen kohde. Aiemmin chat-juontajana sekä erilaisissa promootiotöissä tunnetuksi tullut nainen saapui kansakunnan tietoisuuteen viimeistään toisen kauden Viidakon Tähtöset-ohjelman myötä. Katrista tuli nopeasti ilmiö ja yksi keskustelupalstoilla seuratuimpia kilpailijoita. Sen ajan Katrista monikaan ei uskoisi että tämä seksipommi on joutunut taistelemaan painonsa kanssa ja kehittänyt ruokavalionkin jonka avulla hän, liikunnan vauhdittamana laihtui nopeasti. Katri kertoo blogissaan joutuneensa jojottelemaan painonsa kanssa, vaihtelu oli suurimmillaan 21 kg eli alimmillaan Katri painoi 49 kg ja tuhdeimmassa kunnossaan julkkiskaunottarella oli kannettavanaan 70 kg elopaino. Sittemmin heilahtelu on tasoittunut ja toivottu raskauskin edennyt hyvin. On kuitenkin monia ihmisiä joilla on vaikeuksia saada painoa putoamaan ja kroppaa kiinteäksi sen kriittisen pisteen jälkeen kun on painoa on kertynyt yksinkertaisesti liikaa. Katrin ohje on helppo noudattaa ja hyvin selkeä, tuloksista kertoo naisen ajan mittaan muuttunut olemus (kuvasarjaa voit klikkailla blogin yläreunassa). 

Ruokavalio:

-kana,liha
-salaatti
-hedelmät,kasvikset
-3 litraa vettä.. joka päivä
-kanamuna,rahkat,juustot ynm.

Eli vähän hiilaria ja liikuntaa 3-5 kertaa viikossa. Kun aloin treenaamaan urakalla otin ruisleivän tohon rinnalle. Selluliitistä pääsin eroon lopettamalla karkin pupeltamisen.

-------------------------------------------

Ratkaisevinta on runsas veden juonti koska se toisaalta täyttää, myös pitää kehon tasapainoa yllä. Runsailla vesimäärillä on hyvä muistaa tasaiset ateriavälit. Ruokavalio on helppo, vailla peippailua ja sopii eri muodoissaan jokaiselle terveelle ihmiselle, sukupuolesta riippumatta. Tulokset puhuvat puolestaan ja lista sekä periaatteet on helppo muistaa. Nyt kesäkuntoon kuin olisitte jo!  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.