Vapari Kaikki hieno melkein kerralla

Viidakon Tähtöset 2 - Mainettaan parempi

Viidakon tähtösten tämänkertainen kokoonpano on erittäin monitahoinen, jopa huomattavasti jännitteisempi ja räjähdysalttiimpi kuin viime vuonna.

Mukana on varsin mielenkiintoinen porukka, yhdeksän naista ja yksi mies eli Big Brotherissa sekä chat-juontajana meritoitunut Niko Saarinen. Nikolle tositv-tähtien sarjassa vastinparin asettaa viime vuoden BB-talosta tutuksi tullut Leina Ogihara, jonka sijoitus tänä vuonna Miss Helsinki finaalissa tuo paineita kollegoista ainakin vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömbergille sekä muille kauneuskilpailuissa ansioituneille. Mukaan kun vielä mahtuu vuoden 2011 Miss Suomi 2. perintöprinsessaksi kruunattu Niina Lavonen ja hänen kanssaan jännitteistä asetelmaa rakentava Sabina Särkkä, joka taas on Miss Suomi 1. perintöprinsessa vuodelta 2012. Nämä monialaiset kaunottaret kun kuitenkin kisaavat varsin pitkälti samoilla meriiteillä, eikä yhdenkään ulkonäkö varmasti jätä ketään kylmäksi.


Hieman eri alueilla ansioituneita porukasta ovat Vuoden Finessmalli 2012 -kilpailun voittaja Emmi Lehtomaa sekä chat-juontajia porukasta on aiemmin mainitun Niko Saarisen lisäksi Katri Sorsa, joka oli ruudussa kolme vuotta ja on sittemmin tullut tunnetuksi erilaisten kuvausten sekä juontokeikkojen merkeissä. Näiden kaunotarten sekaan sopii hyvin sittemmin DJ-rintamalla kansainvälistäkin kuuluisuutta haalinut, entinen Miss Hawaian Tropic-kilpailun voittaja sekä Suomea Los Angelesissa edustanut Nina Hämäläinen.

Oman lisänsä kokoonpanoon tuo myöskin tanssiryhmällään menestystä tahkoava Minna Sara. Porukan kypsempää kaartia edustaa vielä 46-vuotiaanakin vetävä ja monipuolinen lady eli näyttelijä, ohjaaja sekä yksityisyrittäjä Susanna Idrén joka on ilmoittanut tavoitteekseen olla olematta liian äidillinen nuoremmille kilpailijoille.

Kilpailijat ovat toisessa jaksossa jo ryhmittyneet joukkueiksi, toinen päätti lyhyen pohdinnan jälkeen ottaa nimekseen Tarzanit, kun kerran viidakossa ollaan ja toinen viiden henkilön porukka päätti että heissä on niin julkisuuspommeja kuin seksipommejakin, jotenkin nimeksi tuli luontevasti Pommit. Joukkueiden kokoonpano on seuraava:

Tarzanit

Katri Sorsa

Sabina Särkkä

Susanna Idrén

Emmi Lehtomaa

Anna Strömberg

Pommit

Minna Sara

Nina Hämäläinen

Niina Lavonen

Leina Ogihara

Niko Saarinen

Joukkueiden välille syntyi voimakasta nokkapokkaa jo alusta lähtien. Tämän Pommit kostivat siten että jouduttuaan luuserileiriin tehtävän häviämisen jälkeen, Pommien parissa naureskeltiin että he ovat pissanneet leirissä ihan joka paikkaan. Lisäsivät vielä, että ei ole varmaan toisella porukalla hauskaa tulla sinne kun heidän pissaansa tulee vastaan siellä sun täällä. Tällainen kosto osoittaa hyvin sen mitä William Golding yritti tavoitella Nobel-palkitussa kirjassaan Kärpästen Herra, kuinka nopeasti ihminen taantuukaan alkeellisissa olosuhteissa ja kuinka ohut rakennelma sivistyksemme lopulta on. Viidakon Tähtösistä voi siis saada kimmokkeen myös klassikkokirjallisuuden lukemiseen, joten nekin kriitikot jotka pitävät sarjaa jotenkin pinnallisena voivat nyt todeta erehtyneensä pahemman kerran.

Tulevissa jaksoissa laveita, koko inhimillisyyttä ja yhteiskuntaa koskettavia teemoja pienen ryhmän mittakaavassa tullaan varmasti näkemään, joten nekin jotka etsivät viihteestään ns. älyllisiä haasteita ovat lopulta mitä sopivinta yleisöä Viidakon Tähtösille, vaikka sarja jostain syystä mielletäänkin kovin kevytmieliseksi ja jopa sisällöttömäksi, paljastelulla ryyditetyksi tositv:ksi.

Ensimmäisen jakson keskustelut, kommentit sekä kilpailujen tuoma, televisionkin kautta selkeästi välittyvä aito hurmos sekä vilpitön kilpailuhenki innostavat katsojan seuraamaan tapahtumia tiiviisti ja jännittämään suosikkinsa puolesta.

Kumman puolella sinä olet, Pommien vai Tarzanien?

Ensimmäinen jakso lähetettiin 11.4 ja voit vieläkin katsoa sen TÄSTÄ

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän mijaakko kuva
mikael jaakkola

Väriä en ala tunnustaa, mutta heti kun istahdin sohvalle ja ko ohjelma töllöstä tuli, sain kuulla miten kuolemattomia siellä lausahdellaan. Yks pimatsu siinä kärpäsentoukkia suussa kuljetettuaan mainitsi niiden tuoksuvan "festarikikkelille".

Mielettömän tyylikkäästi ja autenttisesti luonnehdittu, itselleni ei olisi tullut ikinä mieleen, vaikka ymmärrän logiikan täysin!

Matias Härkönen

Me kutsutaan ohjelmaa nimellä Viidakon Tissit!

Käyttäjän elinakeranen kuva
Elina Keränen

Oikein hyvä luonnehdinta, sehän on ohjelman tärkein pointti.

Veikko Vitikainen

Minulta pääsi lievä nauru, kun yksi noista viidakon tähtösistä erittäin humoristisesti mainitsi, että joku näistä tähtösistä rojahti hänen päälleen ja hän pelkäsi, "että tuon päälle rojataneen tähtösen siligonit meinasivat murskata hänet alleen".
On siellä mukana humoristisiakin tähtösiä. Toki kaikki on kauniita typyköitä.

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist
Käyttäjän ilikka kuva
Ilkka Partanen

Ei näihin enää telkkaria tarvitse. Linkitin kirjoituksessani SubTv:n sivuille, josta voit nähdä jaksot netissä ja lisäksi vielä ekstrojakin :)

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Kiitos, mutta en tarvitse. Puutarhassa tulee jatkuvasti suorana livelähetyksenä sisäsaariston tipuset. :) Jännittävää draamaa, taistelua kumppaneista, hölmöilyä, seksiä ja väkivaltaa. Riittää katsottavaa.

Asko Juuti

Onhan se yksi syvällisimmistä sarjoista kerta kaikkiaan. Vankkumattomana ihalijana seurasin jo edellisenkin kauden, josta jäi mieleen neistosten "stragediat " kamppailun tiimellyksessä . Niko on tässä uusimmassa tuotannossa aivan vertaansa vailla pitkälle ajeteltuine kommentteineen, joille tuskin edes aikamme huippunero Himanen pärjää. Miettikääpä tätä: kumpi oli ensin , Jeesus vai Jumala ja muuta kuolematonta. Seuratkaapa sarjaa, tiedätte missä ollaan menossa.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa